Procesare de Date

Creşterea rapidă a volumului şi importanţei resurselor informaţionale necesită o abordare complet nouă a procesării datelor. Mai întîi de toate, pornim de la faptul că informaţia este o valoare, restaurarea căreia este la fel de costisitoare ca şi dobîndirea ei. Soluţiile companiei DAAC System Integrator asigură un nivel înalt de promptitudine a serviciilor IT, care garantează funcţionarea aplicaţiilor de afaceri critice în regim de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Soluţii

Servere Sistemele de prelucrare a datelor de generaţie nouă garantează realizarea sarcinii de asigurare a continuităţii business proceselor şi de protecţie a datelor. Soluţiile sînt aplicabile în organizaţii cu un nivel diferit de automatizare şi informatizare a business proceselor: de la companii care se află la etapa incipientă de automatizare pînă la companii, care utilizează sisteme solide de ERP.
Stocare Compania DAAC System Integrator a acumulat o experienţă bogată în crearea sistemelor complicate de prelucrare şi stocare a datelor, proiectînd şi implementînd soluţii la nivel naţional. La realizarea soluţiilor noastre, utilizăm tehnologii ale producătorilor de top în domeniul respectiv: Dell, Cisco, Hitachi, Oracle, IBM.
Virtualizare De asemenea, în cadrul soluţiilor noastre utilizăm activ virtualizarea serverelor şi a sistemelor de stocare. Datorită virtualizării, pe servere este posibilă lansarea cîtorva sisteme de operare şi aplicaţii, fapt ce simplifică infrastructura şi sporeşte eficienţa sa. În plus, virtualizarea accelerează implementarea aplicaţiilor, îmbunătăţeşte performanţa şi disponibilitatea lor şi, de asemenea, oferă posibilitatea de a automatiza multe procese, astfel încît infrastructura IT a companiei devine mai uşor de gestionat şi mai rentabilă.

Experţii companiei DAAC System Integrator posedă cunoştinţe teoretice şi experienţă de lucru cu toate platformele de top în domeniul virtualizării, care sunt confirmate de cele mai înalte statuturi şi certificate ale producătorilor pe teritoriul Moldovei, cum ar fi Microsoft, VMware şi Citrix.
  • Parteneri
  • Clienţi
Cisco
Dell
Oracle
Hitachi
Microsoft
IBM
VMware
Veeam
Citrix
Moldtelecom
Banca Naţională a Moldovei
Orange
UNDP
Moldcell
Sun  Comminications
UNAIDS
Moldova Agroindbank
Moldindconbank
ProCredit Bank
Centrul de Telecomunicaţii Speciale
Casa Naţională de Asigurări Sociale
Gas Natural Fenosa
Curtea de Conturi