Noutăţi
27.01.2014

Wincor World 2014

În ianuarie 2014, o delegaţie formată din angajaţi ai companiei DAAC System Integrator şi reprezentanţi ai sectorului bancar din Republica Moldova a vizitat expoziţia internaţională Wincor World 2014. Acest eveniment a fost organizat de către liderul în producţia echipamentelor pentru sectorul bancar şi cel al vânzării cu amănuntul, compania Wincor Nixdorf.  În cadrul expoziţiei au fost prezentate peste 500 soluţii tehnologice inovatoare pentru sectorul bancar şi cel al vânzării cu amănuntul. Principalul obiectiv al acestui eveniment este dezvoltarea tehnologiei şi a soluţiilor mobile.

Participanţii au fost familiarizaţi cu cele mai inovative evoluţii şi produse din sectorul bancar.

După spusele preşedintelui companiei Wincor Nixdorf Eckard Heidloff, mediul de afaceri a devenit inseparabil de internet, telefonul mobil, tableta PC, de aceea băncile şi companiile din sectorul comerţului cu amănuntul nu urmăresc doar cele mai recente tendinţe, dar şi le utilizează în mod activ în activitatea pe care o desfăşoară.

La expoziţie a luat parte şi partenerul de lungă durată a Wincor Nixdorf – compania DAAC System Integrator şi unicul distribuitor oficial al Wincor Nixdorf pe teritoriul Republicii Moldova, compania Penkių kontinentų bankinės technologijos (BS/2). „Participarea în cadrul  Wincor World reprezintă o oportunitate valoroasă, atât pentru noi cât şi pentru clienţii noştri, de a face cunoştinţă cu cele mai noi tendinţe şi inovaţii de pe piaţă, de a analiza dezvoltarea sectorului bancar european şi de a evalua posibilitatea aplicării noilor tehnologii în Republica Moldova. Deşi am rămas un pic în urmă la capitolul dezvoltare, sunt convins că băncile din Republica Moldova vor fi în măsură să evalueze experienţa europeană şi să pună în aplicare produse inovative, care vor facilita procesul de stabilire a unor relaţii mai fidele cu clienţii” – a declarat directorul de vânzări al DAAC System Integrator Vitalii Solomaha. „Ne putem lăuda cu aproape 20 de ani de colaborare cu  Wincor Nixdorf. Soluţiile mobile create de noi au fost integrate cu succes în sistemul de auto-deservire al acestei companii. Sunt absolut sigur că, odată cu necesităţile şi cererile clienţilor aflate în continuă creştere, va spori şi numărul acestor soluţii” – a menţionat preşedintele grupului de companii Penki kontinentai,  Idrakas Dadašovas.

În cadrul deplasării a fost efectuată o vizită la Sparkasse Detmold, unde membrii delegaţiei au putut face cunoştinţă cu soluţii de autodeservire a clienţilor şi de organizare a zonelor care funcţionează în regim non-stop.

Wincor World este unul dintre cele mai mari şi importante evenimente din domeniul TI, organizat de compania Wincor Nixdorf, începând din anul 2001. La această ediţie a Wincor World au participat peste 7 mii de vizitatori din peste 90 de ţări.