Noutăţi
14.03.2014

Seminarul Proiectarea complexă a reţelelor de supraveghere video

Seminarul Proiectarea complexă a reţelelor de supraveghere video
Companiile Allied Telesis, Panasonic şi DAAC System Integrator au desfăşurat un seminar comun, destinat proiectării complexe a reţelelor de supraveghere video. Compania Allied Telesis, producătorul şi unul din liderii mondiali în elaborarea soluţiilor securizate pentru reţelele de comutare IP/Ethernet şi soluţiilor de reţea pentru transmiterea de date, voce, video împreună cu compania Panasonic şi DAAC System Integrator au desfăşurat  un seminar, unde companiile au partajat experienţa acumulată în proiectarea complexă a reţelelor de supraveghere video.

Fiecare companie a prezentat informaţii despre soluţiile din domeniul său şi posibiltăţile utilizării acestora în reţelele de supraveghere video. Allied Telesis, fiind elaboratorul soluţiilor de comutare a reţelelor şi transmitere video, voce şi datelor de reţea, a aprezentat informaţii despre o gamă largă de soluţii pentru sistemele de videosupraveghere digitală (DVS) cu exemple de proiectarea reţelelor, precum şi cerinţele necesare faţă de reţele (Qos, standard 802.3af).

Tema securitatea reţelei nu a rămas fără atenţie. Compania Panasonic a oferit informaţii cu privire la gama de modele a echipamentului video IP, totodată a anunţat noutăţile  anului 2014. Participanţii au făcut cunoştinţă cu sistemul de analiză video a companiei Panasonic.Proiectarea complexă a reţelelor fiabile de videosupraveghere nu se realizează prin intermediul unei singure companii. Deaceea,  clientul trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru selectarea producătorilor pentru toate componentele reţelei. Alied Telesis şi Panasonic au demonstrat că soluţiile acestor companii merită toată atenţia. Până în prezent, Allied Telesis şi Panasonic sunt lideri in industriile lor şi aderă la standarde performante de producţie, garantând soluţii fiabile pentru proiectarea de reţele de supraveghere video.