Noutăţi
17.11.2014

Moldova Cisco Day 2014

Pe data de 6 noiembrie 2014 în Chişinău s-a desfăşurat conferinţa anuală Moldova Cisco Day 2014.

Cel de-al şaptelea eveniment a cîştigat admiraţie în rîndul clienţilor din Moldova. Noutăţile fierbinţi, exemplele reale de implementare a tehnologiilor moderne Cisco Systems şi formatul interactiv al conferinţei a trezit interes sporit printre oaspeţi.

La conferinţa, care a devenit deja o bună tradiţie, Directorul departamentului vînzări DAAC System Integrator Vitalii Solomaha, a menţionat încă o dată că tendinţele moderne mobility cloud video fac ajustări dinamice în activitatea noastră de zi cu zi, schimbînd peisajul reţelelor noastre, solicitînd revizuirea abordărilor tehnologice, a metodelor de gestiune şi a lucrului în echipă, a atitudinilor asupra lucrului cu partenerii şi cu baza de clienţi.

Soluţiile prezentate de către Cisco permit optimizarea drept componentă tehnică a infrastructurii de reţea, dar şi deschid orizonturi noi pentru gestiunea inteligentă a reţelelor. Aceasta, la rîndul ei, elimină barierele tehnice pentru business-ul modern. Mai departe – fac posibilă implementarea unei abordări complet inovatoare de a face afaceri, consolidîndu-şi avantajele competitive cu ajutorul unui suport IT de încredere. În mediul competitiv modern componenta IT este cea, care determină deseori succesul companiei.        

Echipa de experţi Cisco a prezentat clienţilor din Moldova o abordare completă, care include:

  • experienţa excelentă de lucru a aplicaţiilor de reţea şi a serviciilor cloud;
  • facilitatea şi viteza de lucru cu cloud privat;
  • calitatea garantată a audio/video la rularea aplicaţiilor de comunicaţii unificate, videoconferinţe;
  • posibilitatea de a implementa noi abordări de lucru cu clienţii, de a asigura un ciclu complet de implicare: de la pagina, care simulează accesul Wi-Fi ca oaspete în oficiu/departament/punct de vînzări pînă la activitatea centrului de contact Cisco de programe de apel a clienţilor.   
Tehnologiile mobilităţii sigure şi optimizării lucrului aplicaţiilor de reţea asigură o experienţă unică sigură şi comodă de lucru de pe orice dispozitiv (PC, lap-top, smartphone), în orice loc (acasă, la serviciu, pe stradă).

Toate împreună – reprezintă arhitectura Cisco de suport a business-ului prin intermediul facilităţilor oferite de componenta IT.

Reprezentanţii companiei Cisco au menţionat cu mîndrie că în Moldova există experţi de calificare înaltă şi care au experienţă vastă de lucru cu soluţiile Cisco. DAAC System Integrator, partener premier oficial al Cisco, propune clienţilor să încerce şi să aprecieze inovaţiile moderne Cisco combinate cu experienţa mare privind realizarea proiectelor de orice complexitate şi mărime.