Noutăţi
14.11.2012

“Video şi audio conferinţă – o nouă etapă în dezvoltarea afacerilor”

Miercuri, 14 noiembrie 2012, a avut loc conferinţa “Video şi audio conferinţă – o nouă etapă în dezvoltarea afacerilor”, organizată de compania DAAC System Integrator în colaborare cu companiile Microsoft şi Polycom, partenerii săi din Moldova.

Scopul propus pentru acest eveniment a fost prezentarea tendinţelor de viitor în dezvoltarea sistemelor de audio şi video conferinţă.
Întru modelarea acestui viitor, specialiştii de la Microsoft şi Polycom au vorbit despre perspectivele soluţiilor integrate, demonstrând în practică eficienţa acestora în utilizare.

Invitaţii evenimentului au avut posibilitatea să testeze în timp real echipamentele de audio şi video conferinţă Polycom integrate cu platforma Microsoft Lync. Telefoanele CX300 şi CX600 au fost disponibile pentru testarea audio în HD, iar conexiunea cu oficiul Polycom din Timişoara a demonstrat calitatea înaltă a imaginii oferită de sistemul CX7000.

Principalul mesaj transmis invitaţilor a fost eficienţa şi beneficiul soluţiilor integrate, ce contribuie la reducerea timpului şi costurilor investite în procesele de comunicare în cadrul organizaţiilor administrate.

Polycom - lider mondial în  domeniul soluţiilor de comunicare şi de colaborare unificate, precum şi în  domeniul soluţiilor de teleprezenţă, video şi audioconferinţe.Microsoft – cea mai mare companie producătoare de software, servicii şi tehnologii Internet pentru calculatoarele personale şi pentru mediul de business.