Noutăţi
20.03.2018

FUTURE OF BANKING: DAAC System Integrator organizează un business breakfast cu invitatul special Mykola Chumak

FUTURE OF BANKING: DAAC System Integrator organizează un business breakfast cu invitatul special Mykola Chumak
Compania DAAC System Integrator a organizat pentru conducerea bancilor din RM un seminar la tema "Viitorul Sectorului Bancar", avînd drept invitat special pe Mykola Chumak, un rîvnit speaker de talie internaţională, cu un parcurs de peste 15 ani experienţă în domeniul bancar.

În cadrul seminarului s-au discutat cele mai promiţătoare strategii pentru dezvoltarea băncilor prin prisma îmbunătăţirii experienţei clienţilor săi. Printre temele abordate s-au regăsit:
  • Tendinţele mondiale din Uniunea Europeană, Statele Unite, Asia şi CSI;
  • Modificările preferinţelor şi comportamentului consumatorilor;
  • Modalităţi de îmbunătăţire a eficienţei reţelei bancare;
  • Tehnologii digitale şi multi-channel;
  • Cazuri de studiu reale cu exemple de transformare a băncilor.
Despre Mykola Chumak:
Mykola este coautor al unei serii de cărţi la tema Retail Banking, Private Banking & Wealth Management, în care se reflectă decenii de experienţă în dezvoltarea conceptelor departamentelor bancare, cele mai bune practici globale în crearea şi gestionarea experienţei consumatorilor. De asemenea, Mykola este redactorul versiunei rusei a best-seller-ului "Bank 3.0" de Brett King.
Mykola Chumak participă activ în comunitatea de inovatori Next Money (Singapore), este speaker regulat la conferinţele bancare din Singapore, Barcelona, Amsterdam, Praga, Roma, Varşovia, Kiev, Budapesta, Riga. 
Mykola este creatorul şi CEO al companiei IDNT, care are peste 15 ani experienţă în dezvoltare şi implementare de noi formate a punctelor de vânzare pentru bănci, lanţuri de magazine şi companii de servicii, avînd proiecte cu clienţi din CSI, Europa de Est, SUA.