Noutăţi
28.02.2020

DAAC System Integrator - partener de aur al Fintech Moldova Conference 2020

DAAC System Integrator - partener de aur al Fintech Moldova Conference 2020
Compania DAAC System Integrator, în calitate de partener de aur, a participat la conferinţa Fintech Moldova Conference 2020. Temă principală a evenimentului a fost „Open banking: de la reglementare la realitate”. În cadrul conferinţei au fost prezentate competenţele şi soluţiile în domeniul IT şi Securitatea informaţiilor pentru sectorul financiar https://infosec.integrator.md
Evenimentul a adunat reprezentanţi ai autorităţilor de reglementare, bănci, companii financiare din Moldova şi din străinătate pentru a face schimb de cele mai bune practici şi iniţiative ale pieţei financiare. În adaos conţinutului său excelent, conferinţa a oferit o oportunitate de dialog constructiv cu lideri şi experţi naţionali şi internaţionali FinTech. Fintech Moldova Conference 2020 a reunit investitori, autorităţi de reglementare şi experţi în tehnologii din Marea Britanie, Japonia, Rusia, România, Cehia, Polonia, Ucraina şi Moldova. În timpul conferinţei a fost discutată necesitatea creării unui ecosistem viabil pentru dezvoltarea startup-urilor fintech.
DAAC System Integartor SRL a venit la Conferinţa Fintech Moldova 2020 împreună cu compania Group-IB https://www.group-ib.ru Au fost prezentate produsele şi soluţiile de securitate cibernetică ale companiei atât în ​​faza de prevenire, cât şi în etapele de control şi investigare. În cadrul unei dintre sesiunile forumului Şeful departamentului de prevenire a fraudei din Group-IB, Pavel Krylov, a prezentat tendinţele şi statisticile privind online-frauda în perioada 2019-2020. Compania Group-IB este un partener al Interpol şi Europol, un furnizor de soluţii de cibersecuritate, recomandat de SWIFT şi OSCE. Group-IB este o companie - participant al Forumul Economic Mondial.