Noutăţi
23.05.2019

DAAC System Integrator prezintă oportunităţi de îmbunătăţire a sistemelor de securitate cibernetică în sectorul privat

La evenimentul organizat de Asociaţia Business-ului European, reprezentanţii Centrului de Securitate a Informaţiei, un departament DAAC System Integrator, au prezentat oportunităţi de îmbunătăţire a sistemelor Cyber ​​Security în sectorul privat.

Andrei Sorochin, şeful Departamentului Securităţii Informaţiei, CISA, ISO27001 Lead Auditor, CCNA şi Constantin Vacarenco, specialist al Departamentului de Securitate a Datelor, responsabilul de protecţia datelor, au împărtăşit opiniei publice viziuni cu privire la principiile de bază ale întreţinerii digitale.

Subiecte discutate:
1. Direcţia globală a atacurilor cibernetice
2. Metodele actuale de autentificare a utilizatorilor
3. Phishing şi ingineria socială
4. Modelul modern al sistemului de securitate a informaţiilor pentru organizaţii
5. Metode curente pentru a preveni scurgerile de date
 
După seminar, colegii noştri au rămas deschişi pentru a discuta cazurile concrete de prevenire şi monitorizare a ameninţărilor cibernetice, cum se evaluează corect nivelul de securitate a infrastructurii IT şi metodele de identificare a vulnerabilităţilor existente şi a atacurilor repetate.

Participarea noastră la acest eveniment reprezintă unul din paşii multipli ai Centrului nostru de Securitate a Informaţiei pentru a spori gradul de conştientizare în ceea ce priveşte atacurile cibernetice şi scurgerea de informaţii.