Noutăţi
01.06.2015

DAAC System Integrator împlineşte 20 de ani


La data de 1 iunie 2015, compania DAAC System Integrator a împlinit 20 de ani de activitate în domeniul tehnologiilor informaţionale. Pe parcursul acestei perioade, compania s-a transformat din distribuitor IT în integrator IT şi ulterior în producător autohton a IT serviciilor si produselor soft, păstrîndu-şi în fiecare an statutul de lider în sector.

Investiţiile considerabile în profesionalism împreună cu principiul corectitudinii în afaceri au asigurat relaţii de colaborare decenale cu majoritatea clienţilor, ei fiind toate structurile de pondere din sectorul public, comercial şi organizaţii internaţionale.

La ziua de astazi, compania DAAC System Integrator este reprezentată de 160 de colaboratori distinşi, deţine certificate în calitatea management-ului şi securitatea informaţională, şi implementează proiecte conform standardelor globale. Mai mult, compania deţine cele mai înalte statuturi în Moldova la producători notorii de ordin mondial.

Cu această ocazie, DAAC System Integrator îşi exprimă profund recunoştinţa echipei care a adus-o şi o menţine pe poziţie de lider: colaboratorilor, clienţilor şi furnizorilor.