Noutăţi
15.11.2019

DAAC Digital 2020 / IT events seri[es/ous]

DAAC Digital 2020 / IT events seri[es/ous]

Pe 14 noiembrie a avut loc un eveniment pentru partenerii DAAC System Integrator - DAAC Digital 2020: Dell / APC.

Conferinţele cu participarea companiilor Dell şi APC au devenit evenimente tradiţionale organizate în mod regulat pentru partenerii noştri din diverse sectoare ale economiei.

Oaspeţii au ascultat prezentări pe linii noi de echipamente pentru clienţi, servere şi sisteme de stocare a datelor, precum şi soluţii de alimentare. Vorbitorii au acordat o atenţie deosebită soluţiilor de procesare a datelor hipercongergente şi noilor UPS-uri cu o eficienţă de peste 95%. Reprezentanţii Dell şi APC au fost încântaţi să comunice personal cu oaspeţii evenimentului şi să răspundă la întrebările lor.

"În primul rând, suntem foarte recunoscători pentru DAAC System Integrator pentru faptul că n-au invitat la evenimentul dat. De asemenea, ne exprimăm aprecierea tuturor invitaţilor, care au făcut timp să participe la seminar, chiar la sezonul  de afaceri. Este o mare onoare pentru orice producător să vorbească cu cele mai mari companii din Moldova.

A fost ales un format de success, deoarece în timpul alocat există posibilitatea de a vorbi despre toate produsele şi soluţiile importante şi, în acelaşi timp, a fi siguri că oaspeţii au înţeles şi au amintit toate informaţiile pe care am dorit să le comunicăm.

Suntem convinşi că seminarul a fost util pentru toţi participanţii şi dorim o cooperare reciprocă benefică pentru mulţi ani următori ”, a declarat Evgeny Minin, manager regional al companiei Dell.

Partea de afaceri a fost continuată în programul informal al evenimentului, care a inclus degustări şi performanţa ale unor comedişti stand-up din Ukraina şi Moldova.

Dell este o corporaţie americană, una dintre cele mai mari companii din domeniul producţiei de computere. A intrat în lista Fortune 1000 (locul 26 după repoartele anului 2005), acţiunile au fost tranzacţionate pe bursa NASDAQ, din 2013 a devenit o companie privată cu sediul în Round Rock, Texas, SUA. Fondatorul, preşedintele consiliului de administraţie şi directorul general al companiei este Michael Dell.

APC de Schneider Electric (Schneider Electric) este o companie franceză de construcţii maşinilor de energie, producător de echipamente pentru sub-complexe energetice ale întreprinderilor industriale, construcţii civile şi rezidenţiale, centre de prelucrarea datelor.