Noutăţi
08.06.2017

Compania DAAC System Integrator a devenit organizatorul conferinţei "Innovative IT solutions for your business"

Pe data de 8 iunie DAAC System Integrator împreună cu vendorii mondiali, Dell, OKI şi APC, a organizat conferinţa anuală „Innovative IT solutions for your business“. La eveniment au participat peste 30 de reprezentanţi a sectorului de telecomunicaţii, bănci, instituţii de stat si companii comerciale din Moldova.

Iryna Bernatska a făcut o prezentare despre portofoliul de infrastructură convergentă Dell şi actualizarea soluţiilor de server Dell.
Reprezentanţii OKI, Anatoly Kryukov şi Aleksey Degtyarev, au familiarizat participanţii cu tendinţele cheie ale pieţei de imprimare EMEA, cu strategia de dezvoltare a companiei OKI şi cu sistemele smart OKI pentru gestionarea şi controlul imprimării corporative.
Eduard Bodor, reprezentantul companiei APC prezentat a noua platformă pentru UPS-uri trifazate Galaxy V şi noutăţi tehnologice din domeniul răcirii centrelor de date şi a camerelor de servere.

După prezentări, participanţii evenimentului au fost invitaţi să participe la jocul lasertag. Jocul a fost organizat în formă de competiţie în echipe şi a permis participanţilor să petreacă timpul într-o atmosferă informală.