Infrastructură şi Alimentare

Compania DAAC System Integrator, de aproape doua decenii, a obţinut expertiză majoră în crearea proiectelor de infrastructură de orice complexitate. Avînd suportul celor mai recomandaţi producători în clasă, oferim consultanţă în proiectare, realizăm centre de date la cheie şi oferim servicii de mentenanţă şi deservire conform celor mai înalte standarde. Drept rezultat al calităţii demonstrate, am fost aleşi drept furnizor principal al celor mai mari centre de date create pe teritoriul ţării.

Soluţii

Proiectare şi Deservire Compania DAAC System Integrator reprezintă furnizorul unic de servicii de planificare, proiectare, construire, gestiune de la distanţă, deservire tehnică şi modernizare a infrastructurii inginereşti a sistemelor IT. Oferim servicii, care asigură protecţia împotriva cauzelor principale ale întârzierilor, pierderilor de date şi a defectării echipamentului.
Dulapuri, Sisteme de Alimentare şi Climă În calitate de partener de bază al APC by Schneider Electric în Moldova, încă din anul 1996 am oferit clienţilor atît componente cît şi sisteme integrate. Începînd cu surse de alimentare neîntreruptibilă, soluţii de organizare a liniilor de cablu, dulapuri specializate pentru echipament de calcul şi de reţea, aparate de climatizare pînă la crearea infrastructurii complete a unui data centru.

Soluţiile porpuse sporesc capacitatea de gestiune, disponibilitatea şi eficienţa echipamentelor sensibile electronice, de reţea, de comunicaţii şi industriale de diverse dimensiuni.

Furnizarea şi instalarea echipamentului de alimentare cu energie electrică cu nivelul de fiabilitate N+1 a fost realizată de către compania noastră atât pentru bănci, cât şi pentru furnizorii de servicii şi alte companii, care au nevoie de o siguranţă de 99,999%.
Controlul accesului şi Monitorizare Aşa cum centrul de date este locul unic unde se păstreaza informaţia operaţională a organizaţiei, protecţia sa trebuie să fie asigurată în mod deosebit. Oferim soluţii specializate de control al accesului şi vă punem la dispoziţie cele mai bune practici în domeniu.

Pentru a înţelege statutul centrului de date în timp real şi a asigura o activitate coordonată, e necesară aplicarea sistemelor de monitorizare. Cu ajutorul partenerilor noştri, oferim soluţii care colectează, prelucrează şi stochează toată informaţia de pe dispozitivele externe şi o oferă într-o formă grafică comodă administratorului centrului de date. În sistemul unic pot fi conectate surse de alimentare neîntreruptibilă, aparate de climatizare, panouri de distribuţie a energiei electrice, ATS, diesel generatoare, aparatele frigorifice şi alte dispozitive, inclusiv servere şi SAN. În cazul unei situaţii de urgenţă, sistemul generează mesaje speciale, trimiţându-le tuturor responsabililor pe e-mail sau SMS.
Generatoare Generatoarele se utilizează pe larg în acele locuri, unde lipseşte alimentarea sigură cu energie de la liniile electrice staţionare sau este necesar de a asigura sisteme fiabile de alimentare cu energie.

Compania DAAC System Integrator realizează proiecte legate de implementare a tehnologiilor de economisire a energiei şi de alimentare de rezervă. Propunem generatoare pe bază de benzină şi diesel, cu puterea de la 9 până la 3550 kVA, răspunzînd la cerinţele atît companiilor mici, cît şi celor ce deservesc instalaţii industriale şi reţele electrice naţionale. Produsele oferite răspund conform standardelor înalte de calitate, asigurând astfel fiabilitate, timp minimal de întârziere şi simplitate în deservire.
  • Parteneri
  • Clienţi
APC
Teksan
AMP
ZPAS
Eltek
FG Wilson
Moldtelecom
Sun  Comminications
Novateca
Moldova Agroindbank
Mobiasbancă
Moldindconbank
Casa Naţională de Asigurări Sociale
Gas Natural Fenosa
Curtea de Conturi
Biroul Naţional de Statistică
Primăria municipiului Chişinău
Proiecte
Crearea centrului de date Data City
Compania DAAC System Integrator s-a poziţionat în calitate de contractant principal în cadrul proiectului ce vizează crearea unui nou Centru de Prelucrare a Datelor pentru una dintre cele mai mari bănci comerciale din Moldova.